donderdag 18 november 2010

Een kerstkaartje!

Ja, daar ben ik weer! haha. heb niet zoveel tijd tegenwoordig om te freubelen, maar als ik de tijd en de inspiratie ervoor heb probeer ik het nog wel! Gisteren avond heb ik dan onderstaande kaart gemaakt. de stempel is van de nieuwe magnolia collectie, en de papier is ook van magnolia zelf. verder heb ik gebruik gemaakt van bloemetjes, en de silvere glitter takjes komen ook van magnolia vandaan. ben benieuwd wat jullie er weer van vinden.


ik ga vandaag nog wat proberen te freubelen, met mijn nieuwe aanwinsten van de Creadoe! was trouwens mijn eerste keer op Creadoe en vond het helemaal super, lekker dicht bij mij huis een keertje, en het geld vloog weg! Oohhja en het jasje, de muts en de boom heb ik bewerkt met liqued applique, vind het een hele mooie effect geven. tot snel!!

5 opmerkingen:

  1. je kaartje is super geworden
    groetjes sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lief kerstkaartje. Ik had jouw kaartje twee dagen geleden opgestuurd. Is het vandaag toch terug gekomen omdat het te weinig gefrankeerd is zeker. Ik had er al 4 postzegels opgeplakt van 0,59 eurocent. Jongens ik kan me daar zo boos in maken hé die post hier in België.
    Morgen ga ik hem terug posten.
    grtjes
    Christa

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hij is zeker leuk geworden joh! Dit is toch ook een schattig stempeltje he.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. schitterende kaart samantha
    echt geweldig
    liefs chantal

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je bent wezen kijken! En lief dat je een berichtje heb geplaats. Bedankt Samantha..