zondag 27 februari 2011

You are my best friend!

Gisteren avond heb ik deze kaartje gemaakt, het is van die nieuwe collectie van magnolia, en ik vind deze zo schattig met dat lieve konijntje, papier dat ik heb gebruikt komt van de my minds eye collectie. bloemen zijn van prima marketing. tekst is ook van de nieuwe magnolia collectie. het jurkje en de schoenen heb ik gepaperpierct. (of hoe je het ook schrijft hahaha)..

vrijdag 25 februari 2011

2 kaartjes rob en emiel mentalistenshow te koop!!

Lieve volgers,

ik heb 2 kaarten voor de mentalistenshow van Rob en Emiel in Evenementencentrum “De Ster” te Nieuwkuijk (Den Bosch).

het zijn 2 kaarten voor:
Dinsdag 1 maart 2011
Aanvang: 20:00-24:00 (deuren op om 19:00 uur)
Locatie: Evenementencentrum “De Ster” te Nieuwkuijk (Den Bosch)
Minimum leeftijd: 18 jaar

ik heb deze kaarten gewonnen via vakantieveilingen.nl maar door omstandigheden kan ik zelf helaas niet gaan! daarom dat ik hem hier neer zet mischien dat iemand van jullie er wel graag naar toe gaat.

rob en emiel zijn bekend geworden door de eerste Uri Geller show in Nederland, ze doen echt geweldige dingen en het is een geweldige ervaring om daar bij aanwezig te zijn! helaas dat ik zelf niet kan. ik heb er zelf 25 euro voor betaald, en wil er graag 20 voor terug krijgen!

je krijgt de toegangsbewijs via de mail gestuurd, deze moet je dan uitprinten en dat is dan je toegangsbewijs voor de show!

heb je interresen mail me dan maar naar dolce_gabanaap@hotmail.com
hier een filmpje voor de mensen die niet weten wie het zijn.


donderdag 24 februari 2011

pasen met hotfix.


deze kaartje heb ik een aantal dagen geleden al gemaakt, het is van de paascollectie van vorige jaar als ik het goed heb, krijg van de week de lentekit afdrukjes binne, en me nieuwe papier. heb toch maar weer flink wat besteld hahaha want de beurs gaat voor mij helaas niet door. voor deze kaartje heb ik mijn hotfix gebruikt, eerste keer dat ik hem gebruikte. ben benieuwd wat jullie ervan vinden

dinsdag 22 februari 2011

Penny black, birthday card

Hoi,

sorry dat het een tijdje stil is geweest hier! maar heb niet echt veel tijd gehad om wat te makken. hier onder zie je een kaart die ik heb gemaakt voor de verjaardag van een vriendin, de stempel is van penny black. 


momenteel moet ik me zo ontzettend inhouden, heb zo'n behoefte om allerlei nieuwe dingen te bestellen om weer lekker volop te scrappen, maar nee dit mag niet van mezelf haha, ik ga 18 maart naar de knotsgekke beurs dus wil me geld apart houden voor daar, haha ben erg benieuwd of ik het vol hou, om niks te kopen tot die tijd.

maandag 14 februari 2011

whimpsy kaartje

hoi lieve volgers,

vandaag deze kaartje, met een afdrukje van whimpsy vind sommige stempels van whimpsy wel erg schattig! voor deze kaartje heb ik gebruik gemaakt van de parelpen, prima marketing bloemetjes, goude stickles en natuurlijk mijn copic markers. ben weer benieuwd wat jullie ervan vinden.
voor alle mensen die valentijnsdag gaan vieren heel veel plezier, en veel liefde toegewenst! ik zelf ga zo samen met me vriend na een valentijns concert! heb er veel zin in. veel plezier mensen, en leuk dat jullie weer kwamen kijken

zaterdag 12 februari 2011

hoi lieve volgers,
leuk dat jullie weer een kijkje nemen op mijn blog.

gisterenavond heb ik deze kaartje gemaakt met een oudere stempel van magnolia, maar nog wel net zo leuk als de nieuwe. ik heb natuurlijk weer mijn copic markers gebruikt, prima marketing bloemen, goude stickles over de bloemetjes gedaan, mijn parel pen en een taartvormpje ben weer benieuwd wat jullie er van vinden.

hebben jullie trouwens de nieuwste magnolia's al gezien voor de lentekit, ik verwacht aankomende week de eerste al! vind ze echt geweldig.



er loopt trouwens ook nog steeds een 100 volgers candy! kijk er dus even na en doe vooral mee, hoe meer volgers hoe sneller de candy eruit gaat.

dinsdag 8 februari 2011

Free kittens.

Gisteren avond was ik begonnen met deze kaart, vandaag heb ik hem even afgemaakt. de stempelafdruk is van whimpsy vond hem zo schattig. de bloemen zijn van prima marketing en verder heb ik gebruik gemaakt van goude stickles en een parelpen. ben benieuwd wat jullie er weer van vinden.

award gekregen.

Hoi lieve volgers,

ja hier weer een bericht van mij, haha ik ben lekker bezig! ik kreeg een reactie van hennie & semantha dat er een verrassing voor me op hun blog was, ik natuurlijk gelijk kijken en wat zie ik: Ze hebben me een award gegeven! wat vind ik dit lief zeg. ben gelijk gaan kijken naar welke bloggers ik dit ging overdragen.



dus als je hem accepteert moet je wel er iets voor doen. Niet veel hoor :-)
Als je de award aanneemt en door wilt geven, maak je een bericht met de afbeelding van 'Liebster blog' en neem je ook de instructies (die je nu leest dus) over.
Je maakt een verwijzing naar de blog de persoon die je deze award heeft gegeven.
Bedank ze op hun blog voor deze award (da's wel zo aardig!).
Geef vervolgens de award door aan 3 tot 5 van je favoriete blogs en maak in je bericht een koppeling naar deze blogs (makkie!).
Schrijf een berichtje op de uitgekozen blogs om te vertellen dat zij een award hebben ontvangen van jou.
Het is de bedoeling, dat vooral beginnende bloggers een bloggers die nog niet zo erg bekend zijn met deze blog in 't zonnetje worden gezet en hun verdiende aandacht krijgen.
Blogs met tig volgers hebben ze niet nodig. Ik geef de award door aan de volgende drie

personen:
Marley 
Renata

maandag 7 februari 2011

valentijnskaart met merci chocola erin

Van de week heb ik deze kaartje gemaakt, speciaal voor me schoonmoeder. in deze kaart heb ik in de binnenkant merci chocolaatjes verwerkt. me schoonmoeder heeft het momenteel best zwaar omdat haar vriend erg ziek is, en om haar te laten weten dat we aan haar denken heb ik speciaal voor valentijnsdag dit gemaakt. hopelijk vind ze dit een erg leuke verrassing, het was wel even puzzelen om de formaat goed te krijgen voor de merci chocolaatjes, en toen liet de lijm ook nog eens steeds los, dus ben behoorlijke tijd bezich geweest om het allemaal goed te krijgen.

de papier en de stempel zijn beide van magnolia, de kaart zelf is gemaakt van witte cardstock papier, verder heb ik gebruik gemaakt van goude stickels, 2 roosjes en 3 daisybloemetjes


Voorkant

Binnenkant:

aan de linkerzijde van de binnenkant staat de tekst, Een klein gebaar, Omdat het valentijnsdag is.  Hele dikke knuffel en zoen van Deniz en Samantha

vond leuk dat jullie weer langs gekomen zijn, en weer leuke reacties achterlaten,
tot de volgende keer..

zondag 6 februari 2011

Kikker en de prinses

Deze kaartje heb ik gisteren gemaakt. weet even niet meer van wie deze afdruk is, heb hem een keertje gekregen van een vriendin, en dacht laat ik hem maar eens een keer gebruiken, weer een keer wat anders dan Magnolia.

papier dat ik gebruik heb komt van de paperblock: Ocktober afternoon - seaside.
lintje komt van scrapdelight, en verder is het met copic markers in gekleurd.

cadeautje met gummibeertjes

gisteren avond ben ik weer flink bezig geweest met freubelen, hieronder laat ik alvast 1 creatie zien die ik heb gemaakt. het is een zakje met gummibeertjes. ik heb deze gemaakt voor een vriendin die binnenkort 21 jaar word! ik dacht dit is wel een leuke kleine cadeautje om er bij te geven. ben benieuwd wat jullie er van vinden.