zondag 30 januari 2011

kaartje + een vraagje

vandaag deze kaart van magnolia, ik moet er eigenlijk nog iets van tekst erop zetten, maar me inkt is momenteel op dus dat komt nog.

maar nu had ik een vraag voor jullie, en ik hoop dat jullie me er bij kunnen helpen. ik ga eind april met het hele gezin naar Disney land Parijs, nu ben ik benieuwd of iemand leuke scrapwinkels weet in de buurt van disney land, of in parijs zelf. hoop dat jullie me kunnen helpen, bedankt.

zaterdag 29 januari 2011

verjaardagkaartje


gisteren heb ik deze kaart nog even gemaakt voor me schoonzusje, die was gisteren jarig en "blooss" was dit helemaal vergeten omdat ik zo druk was. he dus gisteren deze kaart nog even snel voor der gemaakt en opgestuurd, als het goed is hebben ze hem hopelijk vandaag ontvangen. ik kwam op het idee voor deze kaart door een kaartje dat ik bij Nicole op de blog staan. de papier dat ik heb gebruikt komt uit en papierenblock van de action, verder heb ik een punch van Martha steward gebruik, en stukje scrapperflos en de vlaggetjes heb ik zelf gemaakt.

ben benieuwd wat jullie ervan vinden, een fijn weekend! 
ik ga zo samen met me vriend, zwager en zus een gokje wagen in de casino. 
tot snel!

vrijdag 28 januari 2011

ik wil je vertellen..

Deze kaartje heb ik 2 dagen geleden al gemaakt maar geen tijd gehad om hem op de blog te posten. ik heb vandaag ook 2 nieuwe kaarten weer gemaakt, maar zoals jullie bij deze foto al kunnen zien is het te donker in me kamer om er een mooie foto van te maken, dus die krijgen jullie morgen van me te goed.

ben benieuwd wat jullie van deze kaartje vinden. helemaal in de stijl voor valentijn, vind deze Tilda zo schattig haha, de nieuwe collectie van magnolia is gewoon helemaal super.

dinsdag 25 januari 2011

wil je de mijne zijn?

Daar ben ik weer,

gisterenavond heb ik deze kaartje gemaakt. weer met de stempel van de nieuwe collectie van Magnolia, wat is deze collectie toch lief! Zoals jullie kunnen zijn heb ik weer veel gebruik gemaakt van roze, haha voor wie dat nog niet weet ik ben gek op roze! de bloemen zijn van prima marketing en zijn oorspronkelijk wit, ik heb met een copic marker de randen gekleurd zodat die beter bij het kaart paste. de tekst heb ik zelf gemaakt via word. Tilda's jurk en de hartjes slingers heb ik bewerkt met een spica pen helaas zie je dit op de foto niet!

zondag 23 januari 2011

2 nieuwe kaartje met de nieuwe magnolia

gisterenavond heb ik deze 2 kaartjes gemaakt, de 2e kaartje ben ik niet helemaal tevreden over maar plaats hem toch. de afdrukjes zijn van die nieuwe collectie van magnolia, ze zijn zo lief! ze worden steeds mooier en schattige. papier dat ik heb gebruikt is van bo bunny, verder heb ik gebruik gemaakt van een parelpen, prima marketing bloemen, lint, en stickles.



bedankt voor het kijken, en tot de volgende keer!

woensdag 19 januari 2011

weer een kaartje

hoi,

dit is wat ik ervan heb gemaakt. had zondag workshop copic kleuren bij scrapdelight, helaas waren er bijna alleen mensen die nog nooit met copic gekleurd hadden, dus de dingen waarvoor ik juist daarheen wilde gaan, kwam niet aan bod. maarja jammer. ondanks dat was het wel gezellig en heb ik weer wat aankoopjes kunnen doen, had geen tijd nog gehad om de kaart aan jullie te laten zien, dus sorry, maar hier is die dan eindelijk.

zaterdag 15 januari 2011

Kaartje van magnolia

Vandaag heb ik een kaartje gemaakt van magnolia, vind dit zo'n lieve stempel. heb hem ingescand en vergoot en uitgeprint, want in het werkelijkheid is het een mini stempel, maar vond hem in het groot wat leuker en praktisch om te gebruiken.


papier dat ik gebruikt heb komt van de paperblock: My mind's eye/fine and dandy. verder heb ik gebruik gemaakt van een roze lint, roosjes, en zo'n taart onderleg ding ( de kante stukje op de kaart).

Morgen ga ik naar scrapdelight voor een workshop copic's samen met me moeder, heb er al heel veel zin in. en vooral om weer lekker door de winkel te snuffelen en spulletjes te kopen, want ze hebben sinds kort veel meer dingen voor het maken van scrapkaarten dus ben erg benieuwd.

leuk dat jullie weer langs zijn geweest, hopelijk vinden jullie het kaartje weer leuk geworden.

zondag 9 januari 2011

Helemaal rose...

gisteren avond heb ik deze kaartje nog gemaakt, ben er niet helemaal tevreden mee maarja wilde hem toch maar op me blog zetten. ben benieuwd wat jullie ervan vinden. hij is niet geworden zoals ik in ieder geval in me hoofd had, maarja dat heb je wel eens hé.

de afdrukje is van de nieuwe magnolia, ik heb hem ingescand en uitgeprint, zodat die groter was dan de werkelijke formaat.de hartjes heb ik met stickels bewerkt zodat het een glitter effect geeft, helaas kan je dat niet terug op de foto zien. verder heb ik gebruik gemaakt van een stukje roze kante lint, bloemtjes van prima marketing en vlindertjes met plakparels die ook op de bloemen zitten.

zaterdag 8 januari 2011

kaartje + snoepzak

dag volgers,

vandaag heb ik een kaartje gemaakt en een zak met engelse drop bescrapt. dit heb ik gemaakt voor mijn "stief" schoonvader (de vriend van mijn schoonmoeder). hij heeft vlak voor kerst niet bepaalt goed nieuws gekregen, en omdat die niet dichtbij ons woont, en we tijdelijk geen auto meer hebben dacht ik, ik maak wat speciaal voor hem om hem te laten weten dat we aan hem denken. dit ga ik dan via pakketpost naar hem versturen, zodat die totaal verrast is wanneer ze dit bij hem komen brengen, hopelijk vind die het leuk.

vond het best nog wel lastig om een kaart te maken voor een man. ben erg benieuwd wat jullie er van vinden. papier is van de paperblock: kaisercraft after five collection, verder heb ik gebruik gemaakt van een stukje lint, de tekst heb ik via word gemaakt en uitgeprint, de stempel is natuurlijk weer van magnolia. hij is vrij simpel maar vind hem zelf wel leuk geworden.



vrijdag 7 januari 2011

2e kaartje van 2011

Deze kaartje had ik woensdag al gemaakt, maar nog geen tijd gehad om hem te plaatsen. dus daarom plaats ik hem vandaag even. afdrukje is weer van de nieuwe magnolia.verder heb ik gebruik gemaakt van een papierenlijn waar ik even de naam van kwijt ben, stukje lint en vlindertjes die ik heb op versiert met plakparels. hopelijk vinden jullie hem leuk geworden.

hopelijk zie ik jullie weer snel terug!
tot de volgende keer...

dinsdag 4 januari 2011

Mijn 1e kaartje van 2011

Vandaag heb ik mijn eerste kaartje van 2011 gemaakt. Deze heb ik gemaakt voor de challenge van Duymelot Design Team. De challenge was maak een kaart met de schets die op de site staat, de kaart moet in de kleuren blauw/bruin en moet een afdruk van magnolia bevatten. Hieronder zie je dus wat ik er mee gemaakt heb.


zoals jullie kunnen zien heb ik de magnolia van de nieuwste collectie gebruikt, vind haar zo schattig met het kroontje op der hoofd! verder heb ik papier van de collectie DCWV: linnen closet. op de randen van de papier heb ik stickels gezet voor een glitter effect. de bloemen zijn van prima marketing.

leuk dat jullie waren komen kijken! tot de volgende keer.

zaterdag 1 januari 2011

2011

hoi lieve volgers,

Als eerste wil ik iedereen een zeer gelukkig en liefdevol 2011 wensen, dat er dit jaar maar weer veel mooie scrap creaties erbij komen.

Gisteren keek ik op mijn mail en toen zag ik een mailtje waar ik echt van schrok. Monique die had me gemailt met daarin dat ik de nr 24 van de Magnolia advantege had gewonnen!

ik moest de mail 2 keer lezen voordat het tot me doordrong, gelijk ben ik op haar blog gaan kijken en ja daar stond het ook echt ik had hem gewonnen. Joepieeeeeee.

haha jullie snappen wel hoe blij ik ben, mijn begin van het nieuwe jaar kan nu al niet stuk, Monique ontzettend betekend hiervoor, kan niet wachten tot ik hem binnen heb.

lieve mensen ik ben helaas erg druk de laatste tijd en dus niet veel tijd om te scrappen, momenteel ben ik wel bezig met een scrapalbum in een sneeuwpop vorm, zodra die volledig af is laat ik hem aan jullie zien.

Tot snel!