woensdag 22 september 2010

Gisteren avond nog even een kaartje gemaakt met de nieuwe collectie van Magnolia. Zo een lieve afdrukje papier is van magnolia en een andere waarvan ik de naam even kwijt ben. Ben benieuwd wat jullie er weer van vinden! Ik ga der weer snel vandoor haha heb het ontzettend druk de laatste tijd.

zondag 19 september 2010

Kerstkaartje

Van de week heb ik deze kerst kaartje gemaakt met de afdruk van magnolia 2009. heb nu pas de tijd gehad om het erop te zetten. ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

zaterdag 11 september 2010

Magnolia: Hindoestaan

Gisteren avond nog even een kaartje gemaakt met de afdrukje van Tilda als Hindoestaan. Erg leuk afdrukje. ik had deze afdrukjes al heel lang liggen maar deed er steeds niks mee en vond dat het nu wel tijd was om ze te gebruiken. papier die ik gebruikt heb ik van cardstock en magnolia zelf. verder zoals eigenlijk altijd heb ik weer gebruik gemaakt van de roosjes.

donderdag 9 september 2010

Kaartje met nieuwe magnolia


Gisteren avond laat deze kaartje gemaakt. is met de nieuwe stempel van magnolia als chineesje, erg leuke afdrukje. verder heb ik gebruik gemaakt van blauwe cardstock, magnolia papier. 2 verschillende vlinder punches, parels en natuurlijk de roosjes.
ben benieuwd wat jullie er van vinden. probeer vanavond ook nog een kaartje te maken! dus dat zullen jullie morgen mischien wel zien.

zondag 5 september 2010

kerstkaartje

Gisteren avond een kerst kaartje gemaakt met de sneeuwpop van magnolia. Vandaag ga ik proberen om nog even lekker te scrappen!